top of page

CONTACTE

A 3f Consultors ens agrada comptar amb la teva confiança, per això volem que ens diguis quines són les teves inquietuds per poder-te ajudar de forma immediata.
 
No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. T’ajudarem i serà tot més fàcil i et podrem ajudar en tots els teus assumptes de Gestoria Fiscal, Legal, Laboral i empresarial.

Moltes Gràcies. Missatge Rebut. En breu respondrem la seva pregunta.

Oficines

Sabadell

c/ Sol, 102, baixos

Sabadell, 08201

Tel.: 902.930.440
Fax: 902.930.441

info@3fconsultors.com

NOTA: 3f Consultores, S.L., domiciliada a Sabadell, els comunica que, amb la finalitat d'informar dels productes i serveis que ofereix així com per a l'enviament d'informació promocional, en aquesta Web se sol·liciten dades de caràcter personal que seran objecte de tractament informatitzat i incorporats als nostres fitxers (bases de dades). Com responsable dels seus corresponents fitxers, considera que quan vostè accepta enviar les seves dades personals a través del formulari que conté aquesta pàgina Web o bé, mitjançant correu electrònic, ens està donant expressament la seva autorització i consentiment per al tractament i incorporació d'aquestes dades als nostres fitxers automatitzats que corresponguin, si bé amb caràcter revocable i sense efectes retroactius, i accepta les condicions del tractament expressades a continuació. Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i complint tots els requisits que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999.

bottom of page