top of page

NOTA: Per raons tècniques del bloc aquesta informació només està en castellà.

Entradas destacadas

PROTECCIÓ DE DADES: AUTÒNOMS I PIMES

El  Reglament 2016/679 del Parlament Europeu, relatiu a la protecció de dades personals de les persones físiques i a la lliure circulació d'aquestes dades entrarà en vigor el proper 25 de maig, sent d'aplicació directa en tots els Estats membres. Pel que fa a Espanya, es preveu una nova Llei Orgànica i un nou Reglament d'aplicació, paral·lelament, es preveu una llei que reguli la seguretat de les xarxes i sistemes d'informació, així com la fiabilitat dels serveis electrònics.


L'agència espanyola de protecció de dades ha posat a disposició d'aquelles empreses que realitzen tractament de dades personals que, a priori, impliquen escàs nivell de risc per als drets i llibertats de les persones, una eina d'ajuda, tenint en compte que tot tractament comporta un cert nivell de risc.


Si és autònom o petita empresa i creu que tracta dades que impliquen poc nivell de risc li recomanem comenci per verificar-ho en aquesta eina de l'Agència de Protecció de Dades (accés a l'eina FACILITA), i ho tindrà tot més clar.


Si necessita ajuda, en 3f Consultors, podem oferir-li el servei de consultoria integral de protecció de dades i marques.

Comments


Entradas recientes
Archivo
Buscar por etiqueta
Buscar por categoría
bottom of page